Om Produkterna

 

 

 Davines är ett italienskt märke. De satsar på en hög kvalite på alla sina produkter och samtidigt värnar om vår miljö. Därför används en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla. Verksamheten försörjs med 100% ren energi. Läs gärna mer om detta på deras hemsida. Dessa olika faktorer  medför ökad livskvalitet för våra kunder och till oss frisörer. Att både värna om miljön och oss människor är något som ligger mig varmt och hjärtat och det är en av andledningarna till att jag har valt att jobba med Davines.

Till makeupen använder jag Pür Cosmetics produkter. De kommer från USA och innehåller inga kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener eller alkohol. Produkterna ger 100% täckande resultat och innehåller ingredienser som är fuktgivande, anti-inflammatoriska, reducerar ojämnheter, anti-age, reducerar ojämn pigmentering och innehåller antioxidanter.

Pür finns för all hudtyper. Tveka inte att komma inom salongen så hjälper jag dig med rätt makeup!

Olaplex

Olaplex återskapar brutna svavelbindningar  i hårstrukturen. Bindningar i håret bryts när de utsätts för hög värme eller kemisk behandling såsom färg och blekning. Med Olaplex vågar man färga och bleka håret mer än tidigare då den samtidigt reparerar, stärker och skyddar håret.